De Jong scoort weer tegen ADO en PSV is penalty probleem te boven

26-11-2016 23:41 - Door: lucadv

Op zaterdagavond treffen PSV en ADO Den Haag elkaar. Vorig jaar won PSV 1-0 in eigen huis.

Vervolg: De Jong scoort weer tegen ADO en PSV is penalty probleem te boven

PSV zet direct veel druk. Luuk de Jong krijgt al gauw een grote kans, maar benut hem niet. In de twaalfde minuut krijgt PSV een penalty. Pereiro schiet hem kalm in de rechter hoek en zet de Eindhovenaren daarmee op een 1-0 voorsprong. PSV blijft veel druk uitoefenen op ADO, maar dat resulteert nog niet in een 2-0.
 
Beide ploegen krijgen een aantal kansen tussen de 1-0 van Pereiro en de rust in, maar ze scoren niet. PSV is wel de betere ploeg in eigen stadion, en doet zelfvertrouwen op. Met rust is het 1-0. In de tweede helft heeft Luuk de Jong niet lang nodig om het net te vinden. Hij doet dat in de 50ste minuut, wanneer hij de bal duikend tegen de touwen kopt. 
 
PSV scoort ook direct al de 3-0 in minuut 54. Luuk de Jong stift de bal op prachtige wijze over doelman Setkus heen, en zet de Eindhovenaren op een comfortable 3-0 voorsprong. Toch antwoordt ADO Den Haag al snel, twee minuten later. Het krijgt een penalty, en Beugelsdijk benut die: 3-1. In zeven minuten drie goals!
 
De wedstrijd ligt nog redelijk open, met een hoog tempo en veel kansen bij beide ploegen. PSV maakt de wedstrijd dood, en het eindigt in een simpele en verdiende 3-1 winst.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

De Jong scoort weer tegen ADO en PSV is penalty probleem te boven

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond treffen PSV en ADO Den Haag elkaar. Vorig jaar won PSV 1-0 in eigen huis. .