Vitesse knokt zich knap terug van 0-2 achterstand, maar weet niet te winnen.

26-11-2016 20:18 - Door: lucadv

Op zaterdagavond gaat het tweede duel in de Eredivisie tussen Vitesse en Excelsior. Op papier is Vitesse sterker, en verwacht wordt dat ze winnen.

Vervolg: Vitesse knokt zich knap terug van 0-2 achterstand, maar weet niet te winnen.

Niets is minder waar, wanneer het al gauw 0-1 is. Faik doet dat namens Excelsior op een mooie wijze, en schiet in de zevende minuut van ver binnen. Opnieuw zit Vitesse in de problemen. Alsof de 0-1 nog niet erg genoeg was, besluit Faik zijn tweede binnen te knallen. Hij haalt opnieuw van ver uit, en doet dat opnieuw met succes. Binnen het kwartier staat Excelsior 0-2 voor. 
 
Na het knotsgekke eerste kwartier wordt er even niet gescoord. Excelsior is nog altijd de meest aanvallende ploeg, maar Vitesse is (eindelijk) wakker geschud. In de 24ste minuut krijgt Vitesse een penalty. Koryan gaat neer, met als gevolg dat de bal op de stip gaat. Van Wolfswinkel faalt niet en scoort de aansluitingstreffer: 1-2.
 
Met rust gaan de beste statistieken naar Excelsior. Vitesse gaat na de rust meer aanvallend spelen, alhoewel Excelsior ook nog altijd dreigt. Toch is het in de 73ste minuut Tighadouini, namens Vitesse, die de 2-2 binnen schiet. Rashica is de man met de assist. Tegen de slotfase aan krijgt Van Duinen een grote kans uit een voorzet, maar benut hij die niet. Nog altijd 2-2 in Arnhem.  De wedstrijd eindigt in een 2-2 gelijkspel na een vermakelijke tweede helft.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse knokt zich knap terug van 0-2 achterstand, maar weet niet te winnen.

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond gaat het tweede duel in de Eredivisie tussen Vitesse en Excelsior. Op papier is Vitesse sterker, en verwacht wordt dat ze winnen. .