Feyenoord krijgt veeg uit de pan van beter Manchester United

24-11-2016 23:01 - Door: lucadv

Op donderdagavond ontvangt Manchester United Feyenoord in eigen huis. De heenwedstrijd eindigde in een 1-0 winst voor Feyenoord.

Vervolg: Feyenoord krijgt veeg uit de pan van beter Manchester United

 
Feyenoord probeert Manchester onder controle te houden. Rond de 25ste minuut krijgt Feyenoord veel kansen, maar wordt er geen van allen benut. Manchester United is wel effectief, en dat blijkt wanneer Rooney de 1-0 scoort in minuut 35. Hij doet dat met een prachtig stiftje. 
 
Met rust is het 1-0 in en voor Manchester. In de 55ste minuut maakt Mata een doelpunt, maar blijkt die buitenspel te zijn. Nog altijd 1-0. In de 69ste minuut komen de Britten op 2-0, via Mata. Hij schiet de bal binnen na mooi combinatiespel. In de 75ste minuut maakt Manchester United er een einde aan, Zlatan scoort via Jones de 3-0. 
 
Het lijkt uit te stromen op een 3-0, maar niets is minder waar. In de extra tijd scoort Lindgard de 4-0, en beslist hij hiermee de eindstand. Een kansloze pot voor Feyenoord, dat op plaats drie naar Rotterdam afreist. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord krijgt veeg uit de pan van beter Manchester United

Een korte samenvatting: Op donderdagavond ontvangt Manchester United Feyenoord in eigen huis. De heenwedstrijd eindigde in een 1-0 winst voor Feyenoord. .