Excelsior wint Rotterdamse derby van Sparta met 3-2

19-11-2016 22:34 - Door: lucadv

Op zaterdagavond is één van de laatste wedstrijden die tussen Excelsior en Sparta.

Vervolg: Excelsior wint Rotterdamse derby van Sparta met 3-2

Sparta won haar vorige wedstrijd met een goede 3-1 van SC Heerenveen. Excelsior daarentegen, wist niet te winnen op bezoek bij FC Utrecht, en zal dus ook het meest strijdlustig zijn voor de winst. 
 
De wedstrijd begint vol actie, maar tot een goal leidt het nog niet. In de 22ste minuut wel, wanneer Sparta op voorsprong komt. Spierings legt breed op Brogno, die simpel kan intikken. 
 
Toch komt Excelsior al snel langszij. In de 26ste minuut scoort Elbers van dichtbij de 1-1. En in de 30ste minuut is daar ook gelijk de 2-1! 10 knotsgekke minuten! Fredy scoort het doelpunt. 2-1 is ook de ruststand.
 
De tweede helft begint vol spanning, en beide ploegen houden dat aan. In de 64ste minuut krijgt Excelsior een penalty! Hasselbaink neemt hem, en benut hem: 3-1! In de 73ste minuut maakt Sparta alweer de aansluitingstreffer, wanneer Dumfries de rebound kan binnentikken: 3-2! 
 
Sparta wordt nu toch alweer wat dreigender. In de 87ste minuut krijgt het nog een grote kans, maar die benut het niet. Het blijft in Rotterdam 3-2 en dus wint Excelsior met 3-2.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Excelsior wint Rotterdamse derby van Sparta met 3-2

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond is één van de laatste wedstrijden die tussen Excelsior en Sparta..