FC Groningen wint na moeizame avond van ADO Den Haag

19-11-2016 22:33 - Door: lucadv

FC Groningen ontvangt op zaterdagavond in eigen huis ADO Den Haag. Het belooft een leuke maar vooral ook spannende wedstrijd te worden.

Vervolg: FC Groningen wint na moeizame avond van ADO Den Haag

De wedstrijd begint een beetje chaotisch, maar Groningen stelt al snel orde op zaken. Het scoort namelijk in de elfde minuut de 1-0. Hateboer schiet via Trybull raak, en maakt de 1-0 al vroeg in de wedstrijd.
 
 Groningen krijgt het eerste halfuur veel kansen, maar benut ze niet. Dat komt ze duur te staan, wanneer in de 43ste minuut Duplan raak schiet! Hij benut de rebound die ontstaat uit het duel tussen Beugelsdijk en Padt. Met rust staat het dus 1-1, in plaats van de mogelijke 3-0 van Groningen. 
 
Toch neemt Groningen al snel in de tweede helft het heft weer in eigen handen. Van Weert scoort een geweldige goal: hij lobt de bal over Setkus heen. 2-1 voor Groningen. Na de goal gebeurt er nog weinig.
 
In de 84ste minuut krijgt Sorloth nog een grote kans, maar benut hij die niet. Het blijft dus 2-1 voor Groningen, en dus een zwaarbevochten winst. ADO kan de goede lijn niet doortrekken en gaat opnieuw de mist in.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Groningen wint na moeizame avond van ADO Den Haag

Een korte samenvatting: FC Groningen ontvangt op zaterdagavond in eigen huis ADO Den Haag. Het belooft een leuke maar vooral ook spannende wedstrijd te worden. .