PSV speelt beschamend gelijk in Tilburg tegen Willem II

19-11-2016 23:32 - Door: lucadv

PSV speelt beschamend gelijk in Tilburg tegen Willem II

Op zaterdagavond om 19:45 treft Willem II in eigen huis regerend kampioen PSV. Beide clubs kunnen de drie punten goed gebruiken.

Vervolg: PSV speelt beschamend gelijk in Tilburg tegen Willem II

PSV speelde in haar vorige duel met 1-1 gelijk in eigen huis tegen FC Twente. Willem II verloor op bezoek bij ADO Den Haag met 1-0, en heeft dringend de punten nodig. 
 
In de eerste 10 minuten blijft het rustig voor beide doelen. PSV oogt wat gedesoriënteerd, maar speelt nog wel oké. Willem II laat wel een visitekaartje achter, en is duidelijk fanatieker. Toch blijven de kansen uit en is het met rust nog een saaie 0-0 stand. Willem II was het dichtst bij de 1-0 met de kans van Croux.
 
Het begin van de tweede helft is kalm. Een beetje gevaar namens Willem II zegt de wedstrijd voort. In de 55ste minuut schiet Haye mooi op doel van afstand, maar hij weet niet te scoren. Willem II houdt het knap vol tegen PSV, dat minder goed speelt dan de Tilburgers. 
 
PSV wordt net wat te laat sterker, in de laatste minuten van de wedstrijd. Het kan dus ook geen doelpunt meer scoren, en speelt uitermate teleurstellend voor de eigen aanhang met 0-0 gelijk op bezoek bij Willem II. Willem II viert daarentegen een groot feest na het verrassende gelijkspel.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV speelt beschamend gelijk in Tilburg tegen Willem II

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond om 19:45 treft Willem II in eigen huis regerend kampioen PSV. Beide clubs kunnen de drie punten goed gebruiken. .