Heracles wint van Feyenoord doder Go Ahead Eagles

19-11-2016 21:25 - Door: lucadv

Op zaterdagavond gaat het duel tussen Heracles en Go Ahead Eagles van start. 'De Eagles' wisten hun vorige duel te winnen, en dat met 1-0 van koploper Feyenoord. Heracles won ook, met 1-2 op bezoek bij Vitesse.

Vervolg: Heracles wint van Feyenoord doder Go Ahead Eagles

Het eerste kwartier gaat er rustig aan toe. Uit het niets is daar Go Ahead dat op voorsprong komt! Antonia rondt een keurige counter af, en maakt de 0-1, al in de 17e minuut. Vier minuten later is het namens Heracles Darri die de lat raakt.
 
 Dat Go Ahead blij mag zijn met de voorsprong, blijkt uit het wedstrijdverloop. Het kan amper gevaarlijk worden, en Heracles brengt meer in. Met rust is het nog altijd 0-1. In de 68ste minuut is daar de gelijkmaker! Armenteros doet het voor Heracles. Hij besluit uit te halen, en doet dat succesvol: 1-1.
 
 In de 84ste minuut is het opnieuw Armenteros die deze keer de 2-1 scoort! Hij komt vrij, en schuift de bal in het doel. Go Ahead kan nog wel dreigend worden via Wolters, maar scoort niet meer, met tot gevolg een 2-1 verlies op bezoek bij Heracles.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heracles wint van Feyenoord doder Go Ahead Eagles

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond gaat het duel tussen Heracles en Go Ahead Eagles van start. 'De Eagles' wisten hun vorige duel te winnen, en dat met 1-0 van koploper Feyenoord. Heracles won ook, met 1-2 op bezoek bij Vitesse. .