Vitesse komt met de schrik vrij tegen Fries Heerenveen

19-11-2016 22:25 - Door: lucadv

Op zaterdagavond gaat één van de eerste wedstrijden tussen Heerenveen en Vitesse. De beide clubs verloren hun vorige duels.

Vervolg: Vitesse komt met de schrik vrij tegen Fries Heerenveen

In speelronde 12 wist Vitesse niet te winnen in eigen huis van Heracles, waar het met 1-2 verloor. Ook Heerenveen kon op bezoek bij Sparta geen potten breken, en verloor met 3-1. Beide clubs zullen dus voor de volle winst gaan. 
 
In de openingsfase is het Vitesse dat sterker is. Het spel daarentegen, is niet mooi van beide ploegen. Veel balverlies en slechte controle zorgen voor veel chaos op het veld. Tot de rust gebeurt er weinig, en blijft de stand staan op een saaie 0-0. Het is hopen op een betere tweede helft. 
 
In de 64ste minuut krijgt Heerenveen-speler Zeneli een reusachtige kans! Hij komt één op één met keeper Room, maar Room redt Vitesse. Het blijft 0-0, maar niet voor lang. In de 73ste minuut lukt het Vitesse toch op voorsprong te komen op een prachtige manier: Baker lobt de bal behendig over doelman Mulder heen: 0-1. 
 
Er wordt in Arnhem niet lang feest gevierd, wanneer Henk Veerman een punt voor de Friezen redt. Veerman passeert eerst Kashia, en tikt de bal vervolgens door de benen van Room heen: 1-1. Bij een 1-1 stand blijft het, en dus worden de punten verdeeld.  

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Vitesse komt met de schrik vrij tegen Fries Heerenveen

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond gaat één van de eerste wedstrijden tussen Heerenveen en Vitesse. De beide clubs verloren hun vorige duels..