Depay uitblinker in 1-3 overwinning op Luxemburg

13-11-2016 20:10 - Door: lucadv

Op zondagavond werken Luxemburg en Nederland een duel af. Dit doen de ploegen voor de WK Kwalificatie.

Vervolg: Depay uitblinker in 1-3 overwinning op Luxemburg

De mat ligt er niet al te best bij, wat het spel zal aantasten. Het eerste helft uur is Nederland sterker. Het werkt hard, maar creëert weinig kansen. Toch scoort het wanneer Robben in de 36ste minuut raak schiet. De Bayern-aanvaller schiet de bal kalm in de verre hoek met zijn vertrouwde linker been, 0-1. 
 
Lang kan Oranje niet genieten van de voorsprong, wanneer Brenet in de 44ste minuut een penalty veroorzaakt. Chanot neemt de penalty, en schiet de bal keurig langs Stekelenburg: 1-1 op slag van rust. Na de pauze staan Memphis en Steven Berghuis als invallers van Wesley Sneijder en Arjen Robben in het veld.
 
Dezelfde Memphis kopt Nederland ook naar de voorsprong toe, in de 59ste minuut. Daley Blind geeft de bal voor, waarna Memphis behendig kan binnenkoppen, 1-2. Daarna gebeurt er weinig. Er zijn amper kansen tot de 80ste minuut. In de 84ste minuut is het opnieuw Memphis die met een vrije trap de 1-3 voor zijn rekening neemt. Hij legt de bal netjes over de muur en langs de paal, keeper kansloos. Na drie minuten extra tijd eindigt het hier in een 1-3 overwinning voor Nederland. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Depay uitblinker in 1-3 overwinning op Luxemburg

Een korte samenvatting: Op zondagavond werken Luxemburg en Nederland een duel af. Dit doen de ploegen voor de WK Kwalificatie. .