Saai en pover duel in Gelredome gewonnen door Heraclieden

6-11-2016 21:01 - Door: lucadv

Tijdens AZ - Ajax vochten ook Vitesse en Heracles een duel uit. Deze eindigde in een 1-2 overwinning voor de Heraclieden.

Vervolg: Saai en pover duel in Gelredome gewonnen door Heraclieden

De eerste tien minuten gaan redelijk gelijk op. De beide ploegen krijgen geen kansen, het is een afwachtende openingsfase. Zowel Vitesse als Heracles Almelo verliest veel de bal. Heracles begint beter te worden, terwijl Vitesse ongelofelijk slordig speelt. 
 
Het thuispubliek krijgt er ook de smoor over in. Met rust staat het nog altijd 0-0. In de tweede helft komt daar echter verandering in, wanneer Vitesse al gauw de 1-0 scoort! Van Wolfswinkel krijgt de bal voor de goal, en kan de bal binnenschuiven. 
 
Lang kan Vitesse niet genieten van de voorsprong, wanneer Darri verwoestend uithaalt. Hij doet dat vanaf zo'n dertig meter precies in de kruising, een weergaloze goal. In de 73ste minuut krijgt Heracles zelfs een penalty! Armenteros mist niet vanaf elf meter, en zet Heracles op voorsprong. Verder dan dat komt het niet, en dus wint Heracles knap met 1-2 uit bij Vitesse. 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Saai en pover duel in Gelredome gewonnen door Heraclieden

Een korte samenvatting: Tijdens AZ - Ajax vochten ook Vitesse en Heracles een duel uit. Deze eindigde in een 1-2 overwinning voor de Heraclieden. .