FC Utrecht wint na goede tweede helft van Excelsior

6-11-2016 14:19 - Door: lucadv

Op zondagmiddag is de eerste wedstrijd de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior. FC Utrecht lijkt op papier de sterkere club te zijn.

Vervolg: FC Utrecht wint na goede tweede helft van Excelsior

In de achtste minuut krijgt Excelsior een grote kans. Karami legt de bal achter de verdediging van Excelsior. Van Duinen doet een poging op doel, maar Ruiter redt. Het eerste kwartier gaat gelijk op, al had FC Utrecht meer tijd nodig om in de wedstrijd te komen. 
 
Beide ploegen creëeren amper kansen en hebben het moeilijk, alhoewel dat wel ervoor zorgt dat het een leuke wedstrijd is. De ploegen verdedigen geconcentreerd en zoeken de aanval. In de 44ste minuut heeft FC Utrecht een bal op de paal. Amrabat besluit maar eens van afstand te schieten, maar het aliminium houdt een mogelijk doelpunt tegen. Met rust is het nog altijd 0-0 na een prima eerste helft.
 
Al in de 47ste minuut scoort Ayoub de 1-0! Hij schiet de bal tegen de binnenkant van de paal aan, in het doel. FC Utrecht is op dreef en scherp. Dat blijkt wanneer ze in de 55ste minuut al de 2-0 scoren! Het gaat hard, en daar zorgt Barazite deze keer voor. Hij haalt uit vanaf een dikke 20 meter, na een dribbel over het middenveld, en scoort daarmee de 2-0.
 
Excelsior laat zich helemaal gek maken. Utrecht is de baas, met aanval op aanval. Toch weten de Rotterdammers de 2-1 te scoren, via Elbers! De aanvaller scoort uit de voorzet van Hasselbaink. In de 90ste minuut mist Zivkovic een reusachtige kans op 3-1! Hij mist voor open doel, vanaf vrijwel één meter! De wedstrijd eindigt in een 2-1 overwinning voor FC Utrecht.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Utrecht wint na goede tweede helft van Excelsior

Een korte samenvatting: Op zondagmiddag is de eerste wedstrijd de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior. FC Utrecht lijkt op papier de sterkere club te zijn. .