Limburgs Roda JC weet Ron Jans en PEC Zwolle op remise te houden

6-11-2016 07:08 - Door: lucadv

De laatste Eredivisie-wedstrijd op de zaterdagavond gaat tussen PEC Zwolle en Roda JC. Beide clubs presteren laatse weken goed voor hun doen.

Vervolg: Limburgs Roda JC weet Ron Jans en PEC Zwolle op remise te houden

Roda JC wist vorige week knap 0-0 gelijk te spelen op bezoek bij FC Twente. Lukt het ze nu weer prestatie te leveren? PEC Zwolle had ook een klinkende 3-1 overwinning in de IJsselderby tegen (uiteraard) Go Ahead Eagles. 
 
De wedstrijd gaat gelijk op in het eerste kwartier. Een grote kans in de twaalfde minuut voor Rosheuvel, wordt niet benut. Nadat er een halfuur verstreken is raakt Saymak namens PEC Zwolle de lat. Hij vuurde op het doel van Roda JC, en was maar centimeters verwijderd van het mogelijke eerste doelpunt. Het is een spannende wedstrijd. 
 
Met rust staat het nog altijd 0-0 in Zwolle. De eerste helft herhaalt zich, die zit namelijk boordevol spanning. De ploegen gaan gelijk op, en creëeren beide een goed aantal kansen. Helaas vergeet er één van de twee te scoren. In de 90ste minuut begint de frustratie zich bij PEC Zwolle op te hopen na aanleiding van de 0-0 stand. Tot een doelpunt komt het niet meer, en dus eindigt het ook hier in een gelijkspel. 0-0 na een spannende wedstrijd.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Limburgs Roda JC weet Ron Jans en PEC Zwolle op remise te houden

Een korte samenvatting: De laatste Eredivisie-wedstrijd op de zaterdagavond gaat tussen PEC Zwolle en Roda JC. Beide clubs presteren laatse weken goed voor hun doen. .