NEC en Groningen delen de punten in Nijmegen

6-11-2016 07:08 - Door: lucadv

De confrontatie tussen NEC en FC Groningen wordt op zaterdagavond gespeeld tijdens de wedstrijd van PSV en FC Twente.

Vervolg: NEC en Groningen delen de punten in Nijmegen

De wedstrijd eindigt in een 1-1 gelijkspel. Vorige week verloor FC Groningen van Willem II, terwijl NEC met 1-1 gelijkspeelde op bezoek bij FC Utrecht.
 
De wedstrijd begint tamelijk kalm. Beide ploegen komen het eerste kwartier aan weinig tot geen kansen toe. NEC laat zich vooral zakken het eerste halfuur, en laat Groningen voetballen. Het is een bijzonder saaie eerste helft, met weinig kansen. Met geen extra tijd eindigt de eerste helft en is het rust. 
 
De tweede helft oogt al leuker. In de 59ste minuut gaat de bal op de lat! Reijnen kopt uit een Groningse corner op de lat. In de 79ste minuut is daar ook de treffer voor Groningen, wanneer Van Weert kan binnentikken bij de eerste paal na het voorbereidende werk van Van Nieff. 
 
Lang duurt de voorsprong niet, wanneer invaller Kadioglu na één minuut op het veld te staan scoort, in de 83ste minuut. De wedstrijd eindigt daarmee ook in een 1-1 gelijkspel. Beide clubs zijn niet in een al te beste vorm.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

NEC en Groningen delen de punten in Nijmegen

Een korte samenvatting: De confrontatie tussen NEC en FC Groningen wordt op zaterdagavond gespeeld tijdens de wedstrijd van PSV en FC Twente. .