PSV wint in matige wedstrijd 0-2 op bezoek bij Vitesse

29-10-2016 21:38 - Door: lucadv

Op zaterdagavond om 19:45 treffen Vitesse en PSV elkaar. Beide ploegen zullen vol voor de winst gaan.

Vervolg: PSV wint in matige wedstrijd 0-2 op bezoek bij Vitesse

PSV won haar vorige wedstrijd in de Eredivisie met 1-0 van Sparta, maar verloor daarna van hetzelfde Sparta in de beker met 3-1. Vitesse lukte het om vorige week in de derby tegen NEC een punt mee te pakken, en slaagde er in om verder te bekeren. Dat deed het met een 4-1 overwinning op RKC. 
 
In de eerste tien minuten start Vitesse sterk. Het heeft al drie grote kansen gehad. Toch is daar uit het niets de voorsprong voor PSV. Het is Pereiro die de  goal maakt. Hij kapt verdediger Kashia uit, en schuift de bal langs het been van doelman Room. 0-1 in Arnhem.
 
PSV is sterker na de goal. Baker, namens Vitesse, neemt een goede vrije trap, maar het lukt Van Wolfswinkel niet om de bal binnen te koppen. Toch lijkt het alsof PSV al twee keer een penalty zou moeten krijgen, omdat Luuk de Jong voor de tweede keer vast wordt gehouden. Dat gebeurt niet, en dus staat het met rust 0-1. 
 
In de tweede helft is het Vitesse dat sterker is de eerste twintig minuten. Daarna gebeurt er weinig. PSV krijgt wat kansen, maar maakt geen tweede doelpunt. Vitesse heeft met extra tijd 4 minuten de tijd om de gelijkmaker te maken. Echter is het PSV dat de 0-2 scoort: PSV countert, Guardado geeft de bal op Pereiro die vervolgens met speelsgemak zijn tweede van de avond binnen kan tikken. 0-2 is ook de eindstand, Vitesse verliest in eigen huis.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV wint in matige wedstrijd 0-2 op bezoek bij Vitesse

Een korte samenvatting: Op zaterdagavond om 19:45 treffen Vitesse en PSV elkaar. Beide ploegen zullen vol voor de winst gaan..