COLUMN: Ajax tast mis bij De Toekomst met killerclown

13-10-2016 20:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Ajax tast mis bij De Toekomst met killerclown

Waar heel Nederland in de ban is van de 'horrorclown' is het Amerikaanse fenomeen nu ook op de sportvelden in Nederland doorgedrongen.

Vervolg: COLUMN: Ajax tast mis bij De Toekomst met killerclown

Geen toekomst in Amsterdam
Waar op het sportcomplex van Ajax (De Toekomst) vanmiddag de training was van de allerkleinste binnen de club, was het lachen gauw genoeg vergaan. Waar V.d Sar een feestje wilden bouwen binnen de kidsclub van Ajax, viel dat direct in het water.

 

Knalfeest
Waar Edwin v.d Sar een clown had uitgenodigd voor de kidsclub van Ajax, leek hij zich kapot te schrikken toen er een killerclown uit de auto stapte op De Toekomst. 'Kinderen dachten dat ze een ballon zouden krijgen en leuke spelletjes mochten doen, maar in plaats daarvan rende de kinderen door elkaar heen en ontstond er heuse paniek.'

 

Geen toekomst voor de kids
Na de fiasco van de kinderclown kreeg V.d Sar vele boze telefoontjes van geschrokken ouders die hun abonnement annuleerde voor hun zoon of dochter. 'Het is helemaal verkeerd gevallen bij de ouders, jammer genoeg is er nu voor hun geen toekomst meer binnen de club en moeten we verder kijken.'

 

Zelf de clown uithangen
Waar na vanmiddag de clown snel weer op de terugweg was, keerde de rust terug op sportcomplex De Toekomst. 'Het was wel een giller,' grapte V.d Sar nog na.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Ajax tast mis bij De Toekomst met killerclown

Een korte samenvatting: Waar heel Nederland in de ban is van de 'horrorclown' is het Amerikaanse fenomeen nu ook op de sportvelden in Nederland doorgedrongen..