Voorbeschouwing: Manchester City - Everton

15-10-2016 14:45 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Manchester City - Everton

Een topper van jawelste in de Engelse Premier League, Pep Guardiola treft Ronald Koeman. Oftewel Manchester City vs Everton.

Vervolg: Voorbeschouwing: Manchester City - Everton

De koploper uit de Engelse Premier League Manchester City krijgt Ronald Koeman met zijn goed draaiende Everton op bezoek in speelronde 8.

 

Manchester City
Waar The Citizens het met 18 punten uit 7 duels echt niet verkeerd doen onder nieuwkomer Guardiola, is zijn hand steeds meer zichtbaar. Dit seizoen zal de landstitel het enige zijn wat telt voor The Citizens, waar Guardiola een expert in is heeft hij al bewezen bij zijn vorige werkgevers.

 

Toch lijkt Manchester City niet onverslaanbaar, voor de interlandperiode werd met met 0-2 van Tottenham Hotspur verloren en blijkt de formatie van Guardiola dus te pakken. Waar het spectaculaire duel niet Manchester City als winnaar kende, was het beste van het spel wel van The Citizens.

 

Waar de ziekenboeg nog wel een groot issue is bij Manchester City, lijkt Guardiola toch met deze 11 namen te willen beginnen: Bravo, Zabaleta, Stones, Otamendi, Kolarov, Fernandinho, Navas, Silva, Gundogan, Nolito, Aguero.

 

EVERTON
Everton doet het goed onder Koeman, die nog steeds in de top vijf van de Engelse Premier League verblijft. Doelpuntenmachine Lukaku is de machthebber in de spits bij Everton, waardoor Koeman slechts 4 punten achterstand kent op koploper Manchestes City de tegenstander van vandaag.

 

Waar de laatste competitiewedstrijd van Everton met 1-1 gelijk werd gespeeld tegen Crystal Palace, is het alweer even geleden dat Koeman met zijn Everton de winst heeft weten te pakken. Wel is topscorer en Belg Lukaku onder Koeman helemaal opgeleefd en weet hij keer op keer het net te vinden, waar hij dan vandaag ook in de basis begint.

 

Dit zijn de elf namen van Koeman en Everton: Stekelenburg, Coleman, Mori, Williams, Oviedo, McCarthy, Gueye, Barry, Barkley, Lukaku, Bolasie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Manchester City - Everton

Een korte samenvatting: Een topper van jawelste in de Engelse Premier League, Pep Guardiola treft Ronald Koeman. Oftewel Manchester City vs Everton..