Voorbeschouwing: Chelsea - Leicester City

15-10-2016 12:45 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Chelsea - Leicester City

In de Engelse Premier League was dit vorig seizoen een topper van jawelste, nu speelt de regerend landskampioen (nummer 12) tegen Chelsea (nummer 7) van de Premier League.

Vervolg: Voorbeschouwing: Chelsea - Leicester City

De Vossen nu met staart tussen de benen
Waar vorig seizoen The Foxes tegen Chelsea speelde, ging het voor de regerend landskampioen om de toppositie van de Engelse Premier League, dit seizoen lijkt het een wedstrijdje te worden in de middenmoot van de Engelse competitie. De nummer 12 (kampioen van afgelopen seizoen) treft de nummer 7 vanmiddag in Londen.

 

Garantie voor doelpunten bij Chelsea en Leicester
Vorig seizoen won Leicester City in eigen huis met 2-1 van de Londenaren, terwijl het op Stamford Bridge niet verder kwam dan een 1-1 remise. Dit seizoen treffen beide grootheden elkaar al voor de tweede keer, waar 20 augustus in de thuishaven van The Foxes Chelsea veel te sterk was met 2-4, beloofd het wellicht een middag te worden met opnieuw veel doelpunten.

 

Druk te hoog voor Leicester City
De laatste vijf wedstrijden van Leicester City waren niet om over naar huis te schrijven, in september werd voor het laatst gewonnen van Burnley met 3-0. de opvolgende duels werden verloren (2-4 chelsea, 4-1 van Manchester United), tussendoor in de Champions League werd wel knap van FC Porto gewonnen, terwijl daarna tegen Southampton een doelpuntloze remise volstond.

 

Maar Chelsea kan zelf ook niet goed terugkijken naar de afgelopen periode, begin oktober werd wel gewonnen van Hull City, maar dat was het dan ook op de winst tegen Leicester City na in augustus. Tegen Arsenal werd met 3-0 verloren kansloos, ook tegen Liverpool werd er niet gewonnen en lijken de topduels dus allemaal verloren te gaan. Zal dat ook tegen The Foxes gaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Chelsea - Leicester City

Een korte samenvatting: In de Engelse Premier League was dit vorig seizoen een topper van jawelste, nu speelt de regerend landskampioen (nummer 12) tegen Chelsea (nummer 7) van de Premier League..