Voorbeschouwing: ADO Den Haag - AJAX

16-10-2016 15:42 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: ADO Den Haag - AJAX

De wedstrijd van het jaar in het Kyocera stadion te Den Haag, ADO ontmoet Ajax.

Vervolg: Voorbeschouwing: ADO Den Haag - AJAX

Een data die altijd met een rode pen omcirceld moet worden in de agenda van een Hagenees, de wedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd van het jaar vol passie, strijd, bloed, zweet en tranen. Waar de bezoekers uit Amsterdam het tradioneel moeilijk hebben in Den Haag, wisten ze 4 van de laatste 8 ontmoetingen om te zetten in winst.

 

ADO DEN HAAG
In Den Haag is sinds het Kyocera stadion iets aparts aan de hand, sinds die naam komt Ajax hier met trillende benen binnen. Sinds 2007 wist ADO drie remises af te dwingen, won het een keer en verloor het er vier van de Amsterdammers.

 

Waar trainer Petrovic over een fitte selectie kan beschikken, wil de trainer echte mannen aan het werk zien tegen Ajax en verwacht hij een strijd die hem nog lang zal heugen. Waar dit de vermoedelijke opstelling van ADO Den Haag zal zijn.

 

 

 


AJAX
Ajax kent een stroeve start onder Bosz, met vele blessures en natuurlijk de grote afwezige in de naam van Cillessen, staat nu Onana op doel bij de Amsterdammers. Waar Ajax het altijd lastig heeft in Den Haag, zal 2011 nog lang heugen in de gedachten bij de Ajacieden, het jaar waarin de Hagenaren de winst pakte tegen Ajax (3-2).

 

Waar Kevin Blom het duel ook nog eens tot een goed einde moet weten te brengen, is het voor de blonde arbiter ook een duel om zijn fluit niet bij los te laten. Kan Ajax het voetbalweekend na speelronde 9 afsluiten met een driepunter of morst het in Den Haag op bezoek bij ADO?


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: ADO Den Haag - AJAX

Een korte samenvatting: De wedstrijd van het jaar in het Kyocera stadion te Den Haag, ADO ontmoet Ajax..