Voorbeschouwing: NEC - Feyenoord

16-10-2016 14:12 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: NEC - Feyenoord

NEC treft zondag koploper Feyenoord in eigen huis, waar de Nijmegenaren al lang niet meer hebben gewonnen.

Vervolg: Voorbeschouwing: NEC - Feyenoord

Verloren tijd inhalen
Vijf remises en negen nederlagen rijker, treft NEC zondagmiddag koploper Feyenoord in de Eredivisie. Voor de Nijmegenaren kan winst op de Rotterdammers de eerste winst betekenen sinds 20 augustus jl, toen werden de Friezen nog met 2-1 verslagen. Die data staat centraal aan de laatste overwinning van NEC.

 

NEC
De uitzege in Limburg tegen Roda JC enkele weken geleden moet goed doen voor de Nijmegenaren, daar waar toen een positief resultaat werd geboekt met minimaal voetbal. NEC wil graag de winst een positieve draai geven, want tegen Feyenoord vorig seizoen keek NEC in de rust tegen een 1-0 rustand aan, waarna het de tweede 45 minuten de rug rechtte en de Rotterdammers met 1-3 klop gaf.

 

FEYENOORD
Geen betere start had Van Bronckhorst met zijn Feyenoord kunnen wensen, de eerste 8 duels gingen allemaal gewonnen en zelfs van landskampioen PSV werd gewonnen. Nog geen puntje gemorst en dan op bezoek bij NEC in Nijmegen. Waar Feyenoord op een roze wolk leeft, hoopt NEC de Rotterdammers hiervan af te kunnen halen door te stunten met een overwinning net als vorig seizoen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: NEC - Feyenoord

Een korte samenvatting: NEC treft zondag koploper Feyenoord in eigen huis, waar de Nijmegenaren al lang niet meer hebben gewonnen..