Voorbeschouwing: PSV- Heracles Almelo

15-10-2016 17:05 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: PSV- Heracles Almelo

Vorig seizoen speelde PSV haar laatste thuiswedstrijd tegen de Heraclieden, waar het eerder in dat seizoen met 1-2 won in Almelo.

Vervolg: Voorbeschouwing: PSV- Heracles Almelo

Waar PSV vorig seizoen toen het aantrad tegen Heracles al lang en breedt landskampioen was, maakte het toen allemaal niet meer uit. Dit seizoen zal het echter opnieuw vechten worden voor de een plek in de top van de Eredivisie, terwijl Heracles moet vechten voor de kelder van de Eredivisie.

 

Dit seizoen moet PSV roeien met de riemen die het heeft, zonder de geblesseerde Guardado, Hendrix en Ramselaar. Een lastig pakket voor de Eindhovenaren, die geen punten kunnen morsen nu Feyenoord het aan kop van de Eredivisie goed doet.

 

Heracles moet het nog doen zonder Wout Weghorst, waar Heracles het al niet goed doet met de dertiende plek en slechts 7 doelpunten in slechts 8 duels, een gemiddelde van 0.95 per duel. Wanneer PSV weet te winnen van Heracles, kunnen de Heraclieden zomaar afzakken naar de 16e plek in de Eredivisie.

 

PSV daarintegen staat maarliefst op een achterstand van 7 punten van Feyenoord, waar de Eindhovenaren nog maar 4 tegentreffers hoefde te slikken in 8 duels, is dat een gemiddelde van 0,5 per wedstrijd. Luuk de Jong is wel weer van de partij in het Philips Stadion, daar waar de doelpunten van hem moeten komen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: PSV- Heracles Almelo

Een korte samenvatting: Vorig seizoen speelde PSV haar laatste thuiswedstrijd tegen de Heraclieden, waar het eerder in dat seizoen met 1-2 won in Almelo..