COLUMN: Yolante denkt dat Sneijder ook vreemd kan gaan

12-10-2016 07:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Yolante denkt dat Sneijder ook vreemd kan gaan

Het nieuwe televisie programma ReUnited weet Yolante Sneijder/Cabau mensen die elkaar zijn kwijtgeraakt weer samen te brengen.

Vervolg: COLUMN: Yolante denkt dat Sneijder ook vreemd kan gaan

Het nieuwe programma van RTL zou ook voor haarzelf kunnen gelden, in een openharig gesprek laat ze dat weten.

 

Olcay Gulsen liet weten dat iedere voetballer vreemd gaat, de Glossy ontwerper en ex van Edgar Davis laat weten tegenover Yolante dat iedere voetballer wel iets ontrouws heeft.

 

'Die verhalen doen de ronde, maar of ze altijd waar zijn? Waar rook is, zal soms ook best wat vuur zijn. Maar ik ken voetballers die heel trouw zijn aan hun vrouw. Ook voetballers van wie je het niet zou denken. Wesley is iemand die aanwezig is, hij houdt van feestjes en gezelligheid. Als je daar als buitenstaander naar kijkt, valt hij misschien in de categorie ‘verdacht,' aldus Yolante.

 

Yolante liet weten dat het best eens zou kunnen, beide tortelduifjes trouwden al op hun 24e. 'Wat dat betreft zou het niet gek zijn als hij een keer een slippertje zou maken. Ik vind niet dat dat meteen heel zwaar afgestraft hoeft te worden. We maken allemaal fouten. Ik zou het wel willen weten, want ik geloof niet in je kop in het zand steken. Of het voor mij einde verhaal is? Dat hangt ervan af: hoe, wat, waar, met wie en hoe vaak? En is het uit lust of uit liefde?.'

 

'Als hij mijn hart breekt, dan zou ik er wel mee stoppen. Zelf ben ik heel erg trouw en kijk ik niet eens naar andere mannen.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Yolante denkt dat Sneijder ook vreemd kan gaan

Een korte samenvatting: Het nieuwe televisie programma ReUnited weet Yolante Sneijder/Cabau mensen die elkaar zijn kwijtgeraakt weer samen te brengen..