COLUMN: Pogba niet te houden in hotelkamer

1-10-2016 19:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Pogba niet te houden in hotelkamer

Waar The Sun, de Engelse roddelkrant zaterdag met een erg apart nieuwtje op de proppen komt over de recordaankoop van Mourinho.

Vervolg: COLUMN: Pogba niet te houden in hotelkamer

Waar de Fransman Pogba, van ruim 120 miljoen euro zijn sterallures nog niet op het veld heeft kunnen waarmaken, schijnt de Fransman wel in de hotelkamer alles ondersteboven te zetten.

 

Waar de Fransman nog geen vaste verblijfplaats heeft in Engeland, verblijft de recordaankoop in de het Lawry Hotel te Manchester. 'Diverse mensen hebben al verklaard dat er een hoop herrie van de kamer van Pogba afkomt, hij lijkt nogal hardnekkig te snurken en heeft een abrubte ademhaling,' lijken de verklaringen van andere hotelgasten.

 

Waar de Fransman zich van geen schuld bewust is, lijkt zijn vermoeidheid wel door te werken in het veld. De recordaankoop van Mourinho heeft nog geen enkele bal goed geraakt en het lijkt erop dat de Fransman hiervoor al zijn tol gaat betalen in het elftal van Mourinho.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Pogba niet te houden in hotelkamer

Een korte samenvatting: Waar The Sun, de Engelse roddelkrant zaterdag met een erg apart nieuwtje op de proppen komt over de recordaankoop van Mourinho..