Conte bij Chelsea, matige beslissing

25-9-2016 13:00 - Door: MaxKoehorst

Conte bij Chelsea, matige beslissing

Als ik naar de Premier League kijk, dan kijk ik het liefst naar het Londense Chelsea.

Vervolg: Conte bij Chelsea, matige beslissing

En dat Londense Chelsea is echt geheel verkloot sinds het tweede seizoen van Mourinho. De club raakte net zoals Ajax verdeeld in kampen: het kamp pro-José en anti-José. Spelers als Mata werden er eerder al door hem uitgeduveld en dat leek ook met meerdere spelers te gebeuren door de kampen.

 

Daarna kwam Hiddink die de club nog een beetje heeft gered. Maar dit seizoen is de malaise weer geheel terug. Conte probeert het wel alleen het lukt niet. Als Özil niet eens hoeft te kijken om een wonderpass te geven, dan gaat er iets goed mis.

 

Roman Abramovich is een man die het spel doorheeft, dus ook als het fout gaat. Maar laat diezelfde goede Russische vent nu ook op de jat te zijn van de Italiaanse coach Conte, die nu achtste staat met Chelsea na de 3-0 vernedering tegen Wenger's Arsenal.

 

Diego Costa is het seizoen leuk begonnen maar red het niet meer in de grote Prem, Batshuayi is ietsjes te jong om het direct te maken en dan nog te zwijgen over de kwaliteiten van Gary Cahill. Die vent mag van mij echt op de transferlijst, samen met Ivanovic die veel te oud wordt voor het spelletje. 

 

Ik hoop dat het snel beter wordt en dat Chelsea volgend seizoen weer Europees mag ballen, anders is het weer afzien.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Conte bij Chelsea, matige beslissing

Een korte samenvatting: Als ik naar de Premier League kijk, dan kijk ik het liefst naar het Londense Chelsea..