Willems verwacht dat Atlético bang is voor PSV

12-9-2016 15:57 - Door: NicoPeters

Willems verwacht dat Atlético bang is voor PSV

Landskampioen PSV speelt dinsdag de eerste groepswedstrijd in de Champions League van het seizoen 2016/2017. Thuis in Eindhoven is Atlético Madrid de tegenstander. Voor PSV is Atlético geen onbekende, daar Atlético PSV vorig seizoen uitschakelde in de achtste finales. Het Eindhovense PSV wil dus graag een revanche.

Vervolg: Willems verwacht dat Atlético bang is voor PSV

'Ik verwacht revanche en dat gevoel heerst ook in de groep. Natuurlijk kijk je naar vorig seizoen, toen we er zo dicht bij waren tegen ze. Uiteindelijk werden dat penalty’s en dan is het fifty-fifty. Nu treffen we ze weer twee keer en willen we er alles uit halen. Ik denk, dat ze wel bang voor ons zijn', vertelde verdediger Jetro Willems aan De Telegraaf.
 
 
Vorig seizoen speelde PSV met een 5-3-2-systeem in de uitwedstrijd tegen Atlético. In de slotfase van het thuisduel werd ook in dat systeem gespeeld. Willems bevalt dat strijdplan wel. Willems komt namelijk graag mee op. 'Op zich ligt zo’n systeem me wel. Als ik in dienst van het team moet spelen door de hele linkerkant te bestrijken, dan moet ik dat gewoon doen', vervolgde Willems.

 
Vorig seizoen moest de linksback de gehele groepsfase missen door blessureleed. Echter, PSV begon zeer goed door een zege op Manchester United in de eerste wedstrijd. 'De eerste wedstrijd is gewoon heel belangrijk in zo’n poulefase. We gaan weer voor een zege. Vorig jaar tegen Manchester United zat ik zelf op de tribune. Ik had kippenvel door de sfeer. Ik had op dat moment meer spanning dan de jongens zelf. Ik hoop dat de sfeer dit jaar weer zo is. Als de lichten aan zijn en de sfeer is zo goed, dan doet het wel wat met je', aldus Willems.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Willems verwacht dat Atlético bang is voor PSV

Een korte samenvatting: Landskampioen PSV speelt dinsdag de eerste groepswedstrijd in de Champions League van het seizoen 2016/2017. Thuis in Eindhoven is Atlético Madrid de tegenstander. Voor PSV is Atlético geen onbekende, daar Atlético PSV vorig seizoen uitschakelde in de achtste finales. Het Eindhovense PSV wil dus graag een revanche..