Voorbeschouwing: AJAX - Vitesse

11-9-2016 16:25 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: AJAX - Vitesse

Vanmiddag staat voor Bosz het treffen met zijn oud werkgever op het programma in de vijfde speelronde van de Eredivisie, Vitesse komt naar de Amsterdam Arena.

Vervolg: Voorbeschouwing: AJAX - Vitesse

Waar het jeugdtalent bij Vitesse veel beter is dan bij Ajax, zijn de Arnhemmers al jarenlang een plaag voor Ajax. Vanmiddag zal ovor Ajax het voornamelijk draaien om een man, de man die van FC Twente werd gehaald en vanmiddag in de Amsterdam Arena zijn debuut maakt. HAKIM ZIYECH.

 

Waar het een lange tijd heeft gestormd bij Ajax, lijkt de wind inmiddels deels te zijn gaan liggen, na de uitschakeling voor de Champions League en de beschamende nederlaag tegen Willem II, werd er de laatste wedstrijd in Deventer tegen Go Ahead Eagles gewoon weer gewonnen.

 

Waar vanmiddag alle ogen zijn gericht op Hakim Ziyech, gaat de oud FC Twente middenvelder zijn debuut maken voor het eigen Amsterdamse publiek, notabene tegen de oud club van trainer Bosz. Hopelijk kan Ajax overeind blijven en laat het de rode draad van 2 weken geleden gewoon doorlopen en meld het zich na vanavond weer steviger in het linkerrijtje van de Eredivisie, met deze 11 namen gaat Bosz in ieder geval van start: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Dijks; Gudelj, Klaassen, Riedewald; Ziyech, Traoré, Younes.

 

Voor Vitesse is de aftrap van het seizoen niet verkeerd geweest, de zwartgele staan in gelijk aantal punten op de vijfde plek met tegenstander Ajax van vanmiddag. Maar waar de laatste weken het spel goed is van Vitesse, blijven de resultaten achterwege en is het momenteel nog zoekende naar het juiste spel.

 

Waar Fraser over een aantal jongens niet kan beschikken, heeft het vanavond wel Van Wolfswinkel in zijn geleden. De aanvallende middenvelder heeft er zin in om tegen Ajax zichzelf te laten gelden. Waar Van Wolfswinkel in het verleden al trefzeker was tegen Ajax, weet hij dus het net te vinden in de Amsterdam Arena. Gaat dat vanmiddag weer het geval zijn?

 

Met deze 11 namen komt Fraser op de proppen in de Amsterdam Arena: Room; Leerdam, Kashia, Van der Werff, Kruiswijk; Baker, Yeini, Nakamba; Rashica, Van Wolfswinkel, Nathan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: AJAX - Vitesse

Een korte samenvatting: Vanmiddag staat voor Bosz het treffen met zijn oud werkgever op het programma in de vijfde speelronde van de Eredivisie, Vitesse komt naar de Amsterdam Arena..