COLUMN: Ajax verhuurd Ziyech toch nog aan PSV

4-9-2016 23:24 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Ajax verhuurd Ziyech toch nog aan PSV

Waar afgelopen week in het teken stond van de sluiting van het transferwindow, heeft Overmars extra goede zaken weten te doen.

Vervolg: COLUMN: Ajax verhuurd Ziyech toch nog aan PSV

Waar Hakim Ziyech naar Amsterdam werd gehaald in de slotfase van de transfermarkt, heeft de Marokkaan een aparte clausue in zijn vijfjarig contract laten opnemen. Daar waar de oud FC Twente middenvelder nu danig gebruik van kan gaan maken.

 

Ziyech was naar Amsterdam gelokt met het feit dat er Champions League voetbal gespeeld ging worden, maar iedereen in Nederland weet dat dat podium alleen voor echte topclubs is weggelegd. Overmars heeft dan ook na de terechtwijzing van Marcel Brands direct contact gelegd met de lampenstad.

 

'Brands is een goede vriend van me en we zijn dan ook blij dat Ziyech een aantal jaar kan rijpen bij PSV, met al het respect voor Ajax is de ploeg uit Eindhoven een echte topclub.' Ook Hakim Ziyech zelf was wel content met deze ontwikkeling: 'Mogen spelen voor een echte topclub is waar mijn hart naar uitging, meedoen voor de prijzen is waar ik voor speel. Met al het respect voor Ajax, maar daar weet iedereen dat ze alle prijzen in de slotfase weggeven. Hier in Eindhoven hebben ze het licht gezien.'

 

'Gelukkig krijg ik de kans me te ontwikkelen bij een ploeg die mee speelt op het hoogste podium, wat zal mijn moeder trots op me zijn,' waren de enthousiaste woorden van de middenvelder.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Ajax verhuurd Ziyech toch nog aan PSV

Een korte samenvatting: Waar afgelopen week in het teken stond van de sluiting van het transferwindow, heeft Overmars extra goede zaken weten te doen..