Özil hoopt snel nieuw contract bij Arsenal te tekenen

4-9-2016 21:37 - Door: NicoPeters

Özil hoopt snel nieuw contract bij Arsenal te tekenen

Arsenal-middenvelder Mesut Özil wil graag zijn contract bij de Engelse topclub verlengen. De Duitser heeft momenteel nog een contract tot de zomer van 2018 bij de club uit Londen, maar heeft het erg naar zijn zin bij de ploeg van trainer Arsene Wenger..

Vervolg: Özil hoopt snel nieuw contract bij Arsenal te tekenen

'We hebben hierover al een paar gesprekken gevoerd voor afgelopen zomer. Ik heb toen laten weten dat ik graag na het EK verder wilde praten’, zei de 27-jarige Özil, die naar eigen zeggen absoluut geen vertrekwens had.

 

'Ik wilde mij volledig focussen op de nationale ploeg. Nu is dat achter de rug en lijkt het mij heel goed om hier verder over te praten’, aldus Özil in Express. De Duitser is aan zijn vierde seizoen begonnen bij Arsenal. Eerder speelde hij ook voor Real Madrid, Werder Bremen en Schalke 04.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Özil hoopt snel nieuw contract bij Arsenal te tekenen

Een korte samenvatting: Arsenal-middenvelder Mesut Özil wil graag zijn contract bij de Engelse topclub verlengen. De Duitser heeft momenteel nog een contract tot de zomer van 2018 bij de club uit Londen, maar heeft het erg naar zijn zin bij de ploeg van trainer Arsene Wenger...

Meest gelezen