COLUMN: Ziyech multifunctioneel inzetbaar volgens Overmars

3-9-2016 20:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Ziyech multifunctioneel inzetbaar volgens Overmars

Waar Hakim Ziyech zich sinds deze week officieel speler van Ajax mag noemen, was zijn moeder daar nog trotser op dat Marc Overmars.

Vervolg: COLUMN: Ziyech multifunctioneel inzetbaar volgens Overmars

Want laten we eerlijk zijn, waar we aan het begin van de zomer nog optekenen dat Ziyech naar PSV lijkt te vertrekken, tekent hij amper twee maanden later vrolijk voor concurrent Ajax. Waar Overmars de komst van de FC Twente middenvelder uitsloot, liep het toch net even anders.

 

'We moesten wel iets ondernemen, na de uitschakeling in de Champions League tegen het Russiche Rostov konden we niet lager zakken riep men. Toen heb ik contact gezocht met FC Twente omtrent Hakim Ziyech,' aldus een ongelooflijk blije Overmars.

 

'Je bent altijd blij met een goede speler, Hakim heeft al jaren laten zien een ontzettend goede speler te zijn,' liet trainer Bosz ook weten. Maar voor welke positie Ziyech nu precies gehaald was dat wilde de oefenmeester van Ajax dan weer niet precies zeggen. 'Dat kan beide zijn,' doelde de trainer van de Amsterdammers na het vertrek van Doelman Cillessen eerder die week.

 

'We gaan hem opstellen waar we hem het hardst nodig hebben, en in zijn contract is een aparte clausule opgenomen dat dat ook tussen de palen kan zijn als wij dat de beste plek vinden. Maargoed, dat kan natuurlijk nog altijd verschillen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Ziyech multifunctioneel inzetbaar volgens Overmars

Een korte samenvatting: Waar Hakim Ziyech zich sinds deze week officieel speler van Ajax mag noemen, was zijn moeder daar nog trotser op dat Marc Overmars..