COLUMN: Van Oostveen verliest potje toepen en moet weg bij KNVB

29-8-2016 20:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Van Oostveen verliest potje toepen en moet weg bij KNVB

Waar maandagochtend het hoge nieuws naar buiten komt, is het voor Oranje bondscoach Blind een verhaal om niet gauw te vergeten.

Vervolg: COLUMN: Van Oostveen verliest potje toepen en moet weg bij KNVB

Afgelopen weekend zaten Danny Blind en Van Oostveen bij elkaar in het Oranje hotel om de vierde speelronde van de Eredivisie door te nemen en de selectie voor Oranje nog eens gezellig door te nemen. Maar wat gezellig begon, eindigde aan de bar.

 

'Nadat we een halfuur lang hebben lopen gieren om de basisselectie voor de wedstrijden tegen Griekenland en Zweden, zijn we maar naar de bar verhuisd. We hoopten hier beter te krijgen en we hadden inmiddels wel een drankje verdiend na de buikpuin van het lachen,' aldus Van Oostveen.

 

Waar het begon met een potje bier, eindigde het met een potje toepen op de Hollandse school wijze,' Ik vroeg Danny of hij een potje toep durfde te spelen op de Hollandse school wijze, maar de inzet was niet mis. Bij winst van Danny zou ik opstappen en bij winst van mij zou Danny opstappen. Ik had niet voorzien dat Danny al zo goed op de hoogte was van de Hollandse school, ik moest mijn verlies slikken en een man een man, een woord een woord.'

 

Zo kwam maandag dus naar buiten dat Van Oostveen de handdoek gooide bij de KNVB en zijn aftocht aankondigde voor de verzamelde media. 'Natuurlijk houden we vast aan het feit dat het lag aan de komst van Van Breukelen, maar we weten inmiddels wel beter. Ik wens Danny veel succes tegen die Griekse schotels aankomende donderdag.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Van Oostveen verliest potje toepen en moet weg bij KNVB

Een korte samenvatting: Waar maandagochtend het hoge nieuws naar buiten komt, is het voor Oranje bondscoach Blind een verhaal om niet gauw te vergeten..