COLUMN: Ziyech spreekt wens hardop uit en barst in snikken uit

29-8-2016 19:00 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Ziyech spreekt wens hardop uit en barst in snikken uit

Waar na de vierde Eredivisie speelronde natuurlijk de vraag restte waar Ziyech nu naar toe ging, kwam de aap uit de mouw.

Vervolg: COLUMN: Ziyech spreekt wens hardop uit en barst in snikken uit

De alleskunner uit Marokko was afgelopen weekend zelf goed voor 2 treffers bij zijn FC Twente wat uiteindelijk de winst betekende. Na afloop mocht de smaakmaker dan ook voor de camera van FOX reageren op zijn 'afscheidswedstrijd' in de Grolsch Veste, waar de aap uit de mouw kwam.

 

'Ik heb zaterdag nog gewoon thuis bij mijn ouders gegeten en toen hebben we het er uitgebreid over gehad, ik heb gezegd dat alleen PSV voor mij telt en de andere clubs er niet toedoen. Maar nu hoor ik dat Overmars en Ajax al contact hebben gelegd, nou breekt mijn klomp,' waren de woorden van de verdrietige Ziyech.

 

Waar Ziyech naar Ajax wordt gehaald om de troep op te ruimen die Bosz heeft gemaakt, kijkt de aanvallende middenvelder er niet bepaald naar uit om naar een ploeg toe te gaan die altijd last-minute de prijzen aan anderen overlaat. 'Iedereen weet dat als je naar Ajax toe gaat je moet toegeven op je doelstelling, bij FC Twente was dat handhaving en dat is gelukt en bij Ajax lukt het niet eens om Champions League te halen. Ik heb geen zin om naar een ploeg te gaan die niet eens zijjn woord kan houden.'

 

Over het salaris dan nog maar te zwijgen, 'Wanneer je bij Ajax tekent moet je ook nog eens maandelijks 30% van je loon opzij leggen om Overmars binnenboord te houden, ze willen namelijk niet af van de goede clubnaam die ze hebben opgebouwd onder de financieel directeur.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Ziyech spreekt wens hardop uit en barst in snikken uit

Een korte samenvatting: Waar na de vierde Eredivisie speelronde natuurlijk de vraag restte waar Ziyech nu naar toe ging, kwam de aap uit de mouw..