Overmars gaat nadenken na matige resultaten

27-8-2016 18:00 - Door: MaxKoehorst

Marc Overmars besluit nu toch te kijken naar versterkingen, waaronder Hakim Ziyech.

Vervolg: Overmars gaat nadenken na matige resultaten

Ziyech, die naam is de afgelopen tijd duizenden keren genoemd door de supporters van Ajax in de ArenA. De spelers willen hem graag zien als miljoenenaankoop, hoewel dat met Marc Overmars onmogelijk leek als technisch-directeur.

 

Overmars zei eerder dat hij zeker veel geld durfde uit te geven aan de juiste speler, alleen die speler leek moeilijker te vinden dan verwacht. De vader van Leon Bailey verklapte de interesse en even later zei hij al snel dat de deal niet door zou gaan. Dus de knaller op de transfermarkt voor Ajax lijkt alsnog niet te komen.

 

Tenminste, dat was voor de 4-1 nederlaag tegen FK Rostov. Daarna werd het gemopper van de Ajax-fans op Peter Bosz en Overmars van een ongekend hoog niveau. Nu krijgt het bestuur stress, Sinkgraven, Schöne en Bazoer kunnen een transfer maken en nu wordt er weer zo'n á la Ajax lijstje gemaakt.

 

Dat gebeurd nu al jaren, een lijstje met allemaal mooie namen zoals Oscar Cardozo en Samuel Eto'o maar zolang Ajax een salarisplafond heeft komt er helemaal niemand. Dan kun je beter gaan huren, want dat kost weinig geld en dat is zo lekker voor de club!

 

Conclusie? Ziyech moet gehaald worden naar Amsterdam, een type Enes Ünal moet zich bij de selectie voegen en achterin moet er een soort goede Viergever bijkomen. Want zeg nou zelf, die is niet goed genoeg.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars gaat nadenken na matige resultaten

Een korte samenvatting: Marc Overmars besluit nu toch te kijken naar versterkingen, waaronder Hakim Ziyech..