COLUMN: Mourinho weet clubarts Go Ahead Eagles te bezoeken

23-8-2016 12:08 - Door: M.d.Z.

COLUMN: Mourinho weet clubarts Go Ahead Eagles te bezoeken

Waar Go Ahead Eagles niet alleen verraste door in de Eredivisie te blijven en dit seizoen dus wederom op het hoogste niveau mag uitkomen, komt het met nog een verrassing.

Vervolg: COLUMN: Mourinho weet clubarts Go Ahead Eagles te bezoeken

In de 3e competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles ontvingt Sparta Rotterdam op het eigen kasteel de ploeg uit Deventer, waar het een VIP gast mocht ontvangen. 'Natuurlijk komt Mourinho alleen bij de grote der grote clubs langs, en met een eigen kasteel behoor je nu eenmaal tot creme de la creme,' aldus een woordvoerder van Sparta.

 

De trainer van het Engelse Manchester United kwam het duel bezoeken, maar niet om een speler te bewonderen. Waar de bezoekers uit Deventer een nieuwe clubarts in de gelederen hebben, heeft dat uiteraard de aandacht van de Portugese Special One weten te trekken.

 

'Ik had bij Chelsea uiteraard mijn eigen schone clubarts, maar toen ik allerlei vreemde verhalen hoorde van mijn spelers heb ik maar besloten om er een streep onder te zetten. Maar natuurlijk ken ik nu in Manchester weer een nieuwe periode en daar hoort natuurlijk alles bij wat een grote club hoort.'

 

Het is dan ook niet vreemd dat Mourinho zijn ogen de kost zal geven wanneer Suzanne Huurman de blessures bij Go Ahead Eagles met veel liefde verwerkt. Naar verluidt ligt er een groots contract klaar voor de Nederlandse schone en kan het weeksalaris van de clubarts van Go Ahead Eagles zelfs het salaris van Pogba overstijgen. En dan hebben we het niet eens over de transfersom die Mourinho over heeft voor de wulpse Suzanne Huurman.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

COLUMN: Mourinho weet clubarts Go Ahead Eagles te bezoeken

Een korte samenvatting: Waar Go Ahead Eagles niet alleen verraste door in de Eredivisie te blijven en dit seizoen dus wederom op het hoogste niveau mag uitkomen, komt het met nog een verrassing..