COLUMN: 'Messi: Als Cillessen komt stop ik met voetballen'

22-8-2016 13:05 - Door: M.d.Z.

COLUMN: 'Messi: Als Cillessen komt stop ik met voetballen'

Waar Lionel Messi afgelopen Copa America al heel de voetbalwereld op zijn kop zette, wist 'De Vlo' toch op zijn beslissing terug te komen.

Vervolg: COLUMN: 'Messi: Als Cillessen komt stop ik met voetballen'

Nadat de Argentijnen voor de tweede opeenvolgende keer de Copa America finale hadden verloren van Chili, was de maat vol voor Lionel Messi. De Argentijnse voetbalheld stortte in tranen uit en gaf aan niet meer te willen uitkomen voor de Argentijnse selectie.

 

Toch wist de nieuwe bondscoach van de Argentijnen met een vlucht naar Barcelona over het hart van Messi te strijken en hem om te praten. Door deze beslissing kon 'Pluisje' weer van de drugs af en zag Ronaldo een paar kilotjes minder dik aan.

 

Maar afgelopen donderdag kwam er voor Messi opnieuw een enorme dreun binnen, Ajax doelman Jasper Cillessen zou naar FC Barcelona komen. 'Ik dacht alles te hebben gehad, krijgt Barcelona het voor elkaar om Cillessen naar Barcelona te halen. Ik mag dan een enorme prijzenkast hebben maar die wordt nu nooit meer aangevuld,' aldus een teleurgestelde Messi.

 

'Cillessen heeft alleen maar ervaringen in de Mickey Mouse competitie, maar hier in Spanje leven we in het tienvoudige van dat en gaat het om grote mensen voetbal. Ik heb mijn wensen bij het bestuur aangegeven dat ik per direct wil stoppen wanneer Cillessen wordt aangesteld.'

 

Waar men in Barcelona maandag een overload aan kritiek verwacht van de supporters, moet men opnieuw een flinke brand gaan blussen. In Engeland bij Manchester City knijpt Guardiola al in zijn handjes en ziet hij zijn oud sterspeler graag die kant op komen....

 

To be continue....


◄ vorige bericht ► volgende bericht





COLUMN: 'Messi: Als Cillessen komt stop ik met voetballen'

Een korte samenvatting: Waar Lionel Messi afgelopen Copa America al heel de voetbalwereld op zijn kop zette, wist 'De Vlo' toch op zijn beslissing terug te komen..