Voorbeschouwing: Hull City - Leicester City (Premier League)

13-8-2016 13:13 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Hull City - Leicester City (Premier League)

Zaterdagmiddag kent de Engelse Premier League ook haar kick off, landskampioen Leicester City mag het spits afbijten tegen promovendus Hull City.

Vervolg: Voorbeschouwing: Hull City - Leicester City (Premier League)

Voor promovendus Hull City lijkt het seizoen nog niet begonnen en de crisis bij de club is alweer compleet, waar Hull binnen een seizoen alweer terug is op het hoogste niveau, mocht oefenmeester Steve Bruce aanblijven. Maar later leek de samenwerking toch niet te boteren en werd er na 4 jaar alsnog afscheid genomen van Bruce.

 

Na het opstappen van Bruce heeft de club zich amper weten te versterken, het geld staat nog op de bank in plaats van op het veld. De fans hebben inmiddels duidelijk gemaakt dat zij hun onvreden zullen uiten op de tribuna nu er geen versterking wordt gehaald.

 

De voorbereiding was voor Hull wel goed, vele overwinningen tegen relatief kleine clubs, al werd van het Italiaanse Torino wel verloren. Het lijkt erop dat de club in een negatieve spiraal terecht is gekomen en een tweede Aston Villa lijkt te worden. Desalniettemin wordt dit de opstelling van de promovendus tegen de landskampioen: Jakupovic, Elmohamady, Robertson, Davies, Huddlestone, Livermore, Meyler, Snodgrass, Clucas, Diomande, Hernandez.

 

Voor landskampioen Leicester begint het nieuwe seizoen vandaag, de club lijkt deze wedstrijd te willen winnen om te laten zien dat het in staat is de landstitel te verdedigen. Waar de concurrentie sterker lijkt geworden dit seizoen, werd vorig jaar ook niks verwacht van The Foxes. Een zege tegen Hull City wordt gewoon verwacht door fans.

 

 

 

Vorige week verloor het met 2-1 van het grote Manchester United in de strijd om de Community Shield, maar daar had het niet gehoeven. Trainer Ranieri was tevreden, ondanks het nipte verlies door Zlatan Ibrahimovic. De voorbereiding van The Foxes was niet zo goed, maar dat wil niets zeggen. De verwachting is wel dat de tegenstanders zich nu gaan ingraven om de coounters van de ploeg van Ranieri onschadelijk te kunnen maken.

 

 

 

Met deze 11 start Ranieri vanaf de aftrap: Schmeichel, Simpson, Morgan, Wasilewski, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, King, Albrighton, Okazaki, Vardy.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Hull City - Leicester City (Premier League)

Een korte samenvatting: Zaterdagmiddag kent de Engelse Premier League ook haar kick off, landskampioen Leicester City mag het spits afbijten tegen promovendus Hull City..