Voorbeschouwing: SC Heerenveen - FC Utrecht (Eredivisie)

12-8-2016 19:25 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: SC Heerenveen - FC Utrecht (Eredivisie)

Vrijdagavond het duel in het Abe Lenstra Stadion, SC Heerenveen ontvangt het nog puntloze FC Utrecht.

Vervolg: Voorbeschouwing: SC Heerenveen - FC Utrecht (Eredivisie)

Waar SC Heerenveen het eerste puntje tegen AZ al binnen heeft weten te halen vorige week, heeft het daarbij veel te danken aan scheidsrechter Makkelie. In de blessuretijd keurde hij de 3-2 van AZ af wegen buitenspel, terwijl dit geheel onterecht was. Een punt gestolen op de kick off van de Eredivisie bij AZ.

 

 

 

Oud PSV middenvelder Stijn Schaars was voor SC Heerenveen met zijn gelijkmaker uit de vrije trap (2-2) gelijk belangrijk voor de Friezen. Waar de Friezen zich nog hopen te versterken met Jorden Peters, speelt hij nu nog altijd voor het Tilburgse Willem II en lijkt het een lastige transfer te worden.

 

Vanavond is Huizing geschorst, TeVrede en Thorsby zijn geblesseerd, wat inhoudt dat dit de opstelling zal zijn: Mulder; Marzo, St. Juste, van Aken, Bijker; Schaars, van Amersfoort, Namli; Slagveer, Ghoochannejhad, Zeneli.

 

 

 

FC Utrecht is in tegenstelling tot SC Heerenveen nog puntloos, waar het vorige week tegen landskampioen PSV sterk begon, kende het een hele andere tweede helft en verloor het alsnog met 1-2 in eigen huis van de regerend landskampioen.

 

Doelman Ruiter zag er niet goed uit met de beslissende vrije trap van Pereiro die voor de 1-2 tekende en dus de winst voor PSV. Waar de club uit de Domstad deze zomer alleen Timo Letschert zag vertrekken naar de Serie A club Sassuolo, is het voor de rest geheel intact gebleven.

 

 

 

Waar de domstedelingen afgelopen week wel Rodney Sneijder wisten te contracteren (voor een seizoen), zal hij in het beloftenelftal komen te spelen. Van der Maarel is geblesseerd voor het duel tegen SC Heerenveen, wat V.d Brom deze opstelling uit de hoge hoed tovert: Ruiter; Klaiber, Leeuwin, Janssen, Conboy; Ayoub, Amrabat, Strieder, Ramselaar; Rubin, Haller.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: SC Heerenveen - FC Utrecht (Eredivisie)

Een korte samenvatting: Vrijdagavond het duel in het Abe Lenstra Stadion, SC Heerenveen ontvangt het nog puntloze FC Utrecht..