Voorbeschouwing: AS Monaco - Fenerbahce (3e vr CL return)

3-8-2016 20:15 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: AS Monaco - Fenerbahce (3e vr CL return)

Het Turkse Fenerbahce kende vorige week in de openingswedstrijd een 2-1 winst tegen AS Monaco, maar de club uit Istanbul is er nog lang niet. Er zal vanavond gevochten moeten worden voor minimaal een remise.

Vervolg: Voorbeschouwing: AS Monaco - Fenerbahce (3e vr CL return)

Waar het rijkere AS Monaco al jaren goed mee kan draaien in de Franse Ligue1, laat het Europees weinig zien. Waar de eerste doelman van de Monagasken vorige week uitviel, moest een 19-jarige tussen de palen tegen het grote Fenerbahce. Waar in de eerste helft al een tegentreffer werd geincasseerd, was het Falcao die de stand weer gelijk trok.

 

Waar de tweede helft nog een keer werd gescoord, is de 2-1 zege van de Turken nog lang niet besloten. Waar de Franse competitie nog niet is begonnen, heeft AS Monaco in alle rust kunnen voorbereiden op het returnduel en zal het vanavond sterker voor de dag komen. Immers is er met een 1-0 al de volgende ronde behaald.

 

De vermoedelijke opstelling van AS Monaco: Badiashile - Sidibé , Jemerson , Raggi , Mendy - Dirar, Fabinho , Bakayoko , Lemar - Falcao, Germain.

 

Vorige week was het de Nigeriaanse spits Emmanuel Emike die voor Fenerbahce zijn waarde liet blijken met de twee goals in het thuisduel, maar de 2-1 zege van vorige week wil nog geen zekerheid geven dat het vanavond zomaar is gespeeld. Immers wanneer de Turken een keer scoren, zal het voor AS Monaco een stuk lastiger worden.

 

Waar de Turken met een 5-3-2 gaan beginnen, lijkt spits Fernandao te worden geslachtofferd vanavond. Waar ook in Turkije nog niet is gestart met de competitie heeft Fenerbahce in alle rust kunnen toewerken naar het returnduel. Met deze opstelling zal er vanavond naar alle waarschijnlijkheid worden aangevangen: Ertugrul Taskiran - Neustädter , Skrtel , Kjaer - Van der Wiel, Ucan, Souza, Tufan , Hasan Ali Kaldirim - Emenike, Fernandao.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: AS Monaco - Fenerbahce (3e vr CL return)

Een korte samenvatting: Het Turkse Fenerbahce kende vorige week in de openingswedstrijd een 2-1 winst tegen AS Monaco, maar de club uit Istanbul is er nog lang niet. Er zal vanavond gevochten moeten worden voor minimaal een remise..