Leicester fans bibberen en moeten nog even geduld hebben

2-5-2016 09:11 - Door: M.d.Z.

Leicester fans bibberen en moeten nog even geduld hebben

Wie had gedacht dat wedkantoren aan het begin van het seizoen zouden weten dat Leicester op kampioensplaats staat, het gaat ze dan ook veel geld kosten.

Vervolg: Leicester fans bibberen en moeten nog even geduld hebben

Waar de fans van Leicester City een voor een hun inzet eerder komen ophalen, is men daar in Engeland dus niet zeker van de landstitel voor The Foxes. Waar twee fans van Leicester aan het begin van het seizoen 1 pond inzette op de titelkansen van Leicester, konden zij beide een bedrag van 5000 pond tegemoet zien bij een kampioenschap.

 

Echter waren beide bang en was het voor de wedstrijd tegen Manchester United al dat ze met een minder bedrag genoemen namen. 4381 pond accepteerde beide fans, die hiermee nog een aardig bedrag in hun beurs mochten steken.

 

Echter blijft er eentje heel vertrouwd en heeft hij aan het begin van het seizoen 20 pond ingezet en ziet hij bij een kampioenschap van The Foxes een bedrag van 100.000 pond bijgeschreven worden op zijn rekening.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Leicester fans bibberen en moeten nog even geduld hebben

Een korte samenvatting: Wie had gedacht dat wedkantoren aan het begin van het seizoen zouden weten dat Leicester op kampioensplaats staat, het gaat ze dan ook veel geld kosten..