Voorbeschouwing: Fiorentina - Juventus (kampioensduel)

24-4-2016 19:55 - Door: M.d.Z.

Voorbeschouwing: Fiorentina - Juventus (kampioensduel)

De wedstrijd in de Serie A vanavond tussen Fiorentina en koploper Juventus zal voornamelijk staan in de titelkansen voor de Oude Dame.

Vervolg: Voorbeschouwing: Fiorentina - Juventus (kampioensduel)

Voor de paarswitte zal het seizoen goed aflopen, een ticket voor de Europa League is het hoogst haalbare voor de mannen van Fiorentina. Met een vijfde plek en afstand met 6 punten op AC Milan lijkt het seizoen dus in kleur af te sluiten.

 

Afgelopen weekend werd er alleen met 2-1 verloren van Udinese, waar een week eerder met 3-1 werd gewonnen van Sussuolo en dus de goede lijn niet doorgetrokken kon worden.

 

Bij winst op koploper Juventus kunnen de paarwitte het kampioensfeest van de Oude Dame nog even uitstellen en zelfs hopen op een vierde plek, wat recht geeft op voorronde Champions League. Met deze 11 namen wordt er begonnen tegen Juventus: Tatarusanu, Roncaglia, Rodriguez, Astori, Tello, Badelj, Valero, Alonso, Vecino, Ilicic, Kalinic.

 

Waar het seizoen voor Juventus pikzwart begon, nadat het vorig jaar kampioen werd, lijkt er niets meer aan de hand voor de Oude Dame. Met al 8 duels op rij gewonnen lijkt niemand meer een strobreedte in de weg te kunnen leggen naar de Scudetto.

 

Juventus wint haar duels gemakkelijk en kreeg in 20 duels geen doelpunt meer tegen in de Serie A. Midweeks tegen Lazio Roma werd gemakkelijk met 3-0 gewonnen, waardoor vanavond de landstitel een feit kan zijn wanneer Juventus wint en Napoli punten laat liggen.

 

Met deze 11 gaat Allegri beginnen: Buffon, Rugani, Bonucci, Barzagli, Lichtsteiner, Khedira, Pogba, Hernanes, Evra, Dybala, Mandzukic.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Voorbeschouwing: Fiorentina - Juventus (kampioensduel)

Een korte samenvatting: De wedstrijd in de Serie A vanavond tussen Fiorentina en koploper Juventus zal voornamelijk staan in de titelkansen voor de Oude Dame..